کباب بلدرچین
🔻مواد لازم :
بلدرچین : ۹۰۰ گرم
آب لیموترش : یک دوم فنجان
پیاز خام خلال شده : ۳عدد
روغن زیتون یا کره : یک دوم فنجان
رزماری : به مقدار لازم
برگ بو : دوعدد بزرگ
نمک ، پودر سیر ، پودر پیاز : به مقدار لازم
جعفری : چند ساقه
✅ طرز تهیه :
بلدرچین ها را بشویید و تمیز کنید آنها را در قابلمه بگذارید و به همراه ۲ تا ۳ لیوان آب به همراه پیاز خرد شده، رزماری، چند ساقه جعفری، برگ بو اجازه دهید نیم پز شود بعد از نیم پز شدن بلدرچین ها را خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.
برای درست کردن سس کمی روغن زیتون یا کره آب شده را به همراه آبلیمو تازه، نمک، پودر سیر، پودر پیاز داخل ظرفی با هم مخلوط کنید سپس بلدرچین های نیم پز را داخل این سس بخوابانید و به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد سس به خورد بلدرچین ها برود. بعد از سپری شدن زمان استراحت بلدرچین ها را مانند جوجه به سیخ بکشید و روی حرارت ملایم کباب کنید.