انار پلو شیرازی

🔻مواد لازم :
برنج : دو لیوان
دانه انار : یک لیوان
سینه بوقلمون : یک عدد
گشنیز خرد شده : یک لیوان
پیاز : ۲عدد
خلال پسته : نصف لیوان
نمک : به مقدار لازم
برگ بو : سه عدد

✅ طرز تهیه :

سینه بوقلمون را به همراه یک عدد پیاز، برگ بو و مقداری نمک و ۲ لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد، سینه بوقلمون پخته شده را ریش ریش کرده و کنار بگذارید.

برنج را ۳۰ دقیقه قبل از پخت خیس دهید، برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی نمایید ( زمانی باید برنج را آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد.)

برای تهیه مایه انار باید یک عدد پیاز باقی مانده را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس سینه بوقلمون ریش شده، گشنیز خرد شده, خلال پسته، دانه های انار و مقداری نمک اضافه کنید و ۵ دقیقه با هم تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و ته قابلمه مقداری روغن بریزید مقداری برنج آبکش شده داخل قابلمه بریزید و مقداری از مایه انار را روی آن بریزید و به همین صورت قابلمه را پر کنید (یک لایه برنج یک لایه مایه انار ) سپس حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و حدود یک ساعت اجازه دهید برنج دم بکشد سپس در دیس بریزید و با مقداری دانه انار و خلال پسته تزئین کنید. (میتوانید انار پلو را به همراه بلدرچین هم سرو کنید.)

مقاله های مرتبط


نظرات

نظر خود را در مورد این مقاله بنویسید.