سبزی پلو
🔻مواد لازم :
برنج : ۴پیمانه
سبوس برنج : یک قاشق غذاخوری
سبزی پلویی پاک شده ( تره، جعفری، شوید، گشنیز ) : ۵۰۰ گرم
سیر تازه : دو شاخه متوسط
روغن مایع : ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
نمک : به مقدار لازم
✅ طرز تهیه :
ابتدا سبزی را پاک کرده ، تمیز بشویید و در صافی بریزید تا آب آن خارج شود. سپس سیر تازه را با سبزیجات تازه خرد شده همراه با نمک و برنج مخلوط کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و آب آن کشیده شود.
پس از کشیده شدن آب برنج روغن لازم را اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد.
حسن این غذا به خاطر داشتن سیر تازه است که عطر خاصی به غذا می دهد.