سبزی پلو

🔻مواد لازم :
برنج : ۴پیمانه
سبوس برنج : یک قاشق غذاخوری
سبزی پلویی پاک شده ( تره، جعفری، شوید، گشنیز ) : ۵۰۰ گرم
سیر تازه : دو شاخه متوسط
روغن مایع : ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
نمک : به مقدار لازم

✅ طرز تهیه :
ابتدا سبزی را پاک کرده ، تمیز بشویید و در صافی بریزید تا آب آن خارج شود. سپس سیر تازه را با سبزیجات تازه خرد شده همراه با نمک و برنج مخلوط کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و آب آن کشیده شود.
پس از کشیده شدن آب برنج روغن لازم را اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد.
حسن این غذا به خاطر داشتن سیر تازه است که عطر خاصی به غذا می دهد.

مقاله های مرتبط


نظرات

نظر خود را در مورد این مقاله بنویسید.