خورشت بامیه

🔻مواد لازم :
بامیه : ۵۰۰ گرم
دال عدس : ۲۵۰ گرم
گندم با پوست : ۷۵ گرم
پیاز متوسط : یک عدد
جعفری پاک شده : ۱۰۰ گرم
مغز لیمو عمانی : ۴ قاشق غذاخوری
نمک : به مقدار لازم
روغن : ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری

✅ طرز تهیه:
گندم را که قبلاً شسته و خیس کرده اید به همراه دال عدس و پیاز خلال شده روی حرارت بگذارید تا چند جوش خورده و بپزد، بامیه ها را نیز شسته دم آنها را بگیرید، جعفری خرد شده بامیه ها و لیمو عمانی و نمک را به غذا بیفزایید.
حالا حرارت را کم کرده و روغن را به غذا اضافه کرده و اجازه دهید تا خورشت به آرامی بپزد و جا بیفتد.
این غذا ملین است و برای سیستم گوارش بسیار مفید است.

مقاله های مرتبط


نظرات

نظر خود را در مورد این مقاله بنویسید.