کوفته کدو و نخود
🔻مواد لازم :
کدوی متوسط : ۳عدد (حدود نیم کیلو)
نخود پخته : ۲ لیوان
آرد : یک لیوان
روغن مایع : به میزان لازم
سیر : یک حبه
شوید خرد شده : حدود یک مشت
نمک : یک و نیم قاشق مرباخوری
پودر زیره : یک قاشق چای خوری
✅ طرز تهیه :
ابتدا کدوها را شسته و رنده کنید آب آن را گرفته و در ظرفی بریزید نخود پخته شده و سیر را در آن مخلوط کنید یا در غذاساز ریخته و پوره کنید.
پوره نخود و سیر را روی کدوها ریخته و شوید ،نمک پودر پاپریکا و پودر زیره را اضافه کنید. آرد را کم کم اضافه کنید و ورز دهید. زمانی که مواد قابل فرم دادن شد آرد اضافه نکنید، کف ظرف را سلفون کشیده دست هایتان را چرب کرده و به اندازه نارنگی از مواد بردارید و فرم دهید.
کوفته ها را داخل ظرف چیده و به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید پس از فریزر خارج کرده و در روغن سرخ کنید.
🔴 نکته :
وقتی کوفته ها در حال سرخ شدن هستند با خلال دندان چند جای آن را سوراخ کنید تا بهتر پخته شود کوفته های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی آنها گرفته گرفته شود.